Hunnebo classic

Sommaren 2015 anordnade vi Hunnebo Classic för första gången! I år var det mer en testomgång då vi inte körde vi det som någon tävling, men inför nästa år kommer vi förmodligen ha tidtagning ifall intresse finns =)

Onsdagen 5/8 2015 kördes premiären! Imponerad av Johanna och Sissi som aldrig paddlat förut och som först fick korsa ett blåsigt hav fullt med svallvågor från båtar för att sen ta sig in i den lite lugnare Sotekanalen. 6,67 jobbiga kilometer i motvind innan vi fick ett matstopp på Tryggö. Sen paddlade vi de sista kilometerna till Väjern som var riktigt lugna och fina, där bytte vi till cyklar och tog oss tillbaka till Hunnebo. Starkt jobbat tjejer! =)=)

Så nästa år – bli med oss på ett riktigt roligt kajak- och cykellopp! INSTÄLLT!

Paddlingen sker genom den vackra Sotekanalen, 9 km från Hunnebostrand till Väjern. I Väjern byter vi till cykel och tar oss tillbaka till startplatsen. Cyklingen går på både asfalt och grusvägar, vissa sträckor bredvid Sotekanalen och via Ödby Ö över träbron tillbaka till Hunnebostrand och Hästedalen.

Deltagaren ansvarar själv för att innan start transportera sin egen cykel till Väjern, men vi hämtar kajaken tillbaka till startplatsen.

Det är som sagt var ingen tävling, utan en trevlig tur tillsammans där man har chans att träffa andra paddelvänner. Vill man paddla snabbt får man självklart göra det också!

 

Vad ingår? Transport av kajak tillbaka till startplatsen och enkel grillning vid målgång. När man hyr kajak av oss ingår flytväst, paddel, flottör och karta.

För bokning eller mer info, kontakta oss på info@aither.se eller 070-64 50 802.