Kajakcenter Aither AB

Vi har nu glädjen att meddela att det återigen är möjligt att hyra kajak i Hunnebostrand!

Sjömacken i Hunnebostrand har investerat i 2 enkla kajaker och en dubbelkajak som finns att hyra hos dem. Ring på telefon 0733 22 78 91

Paddla kajak i Sveriges vackraste skärgård och bli förtrollad av de mjuka, slätslipade granitklipporna.
Sommaren 2015 är premiären för vårt nya kajakcenter i Hunnebostrand. Ta chansen att paddla i den vackra omkringliggande skärgården, med granitklippor, den idylliska Sotekanalen och Ramsvikslandet alldeles i närområdet. Vi erbjuder kajakuthyrning, guidade kajakturer, skräddarsydda firmaturer samt uthyrning av SUP. Under juni, juli och augusti har vi öppet 9-17 varje dag, resten av året efter överenskommelse. 
KAJAKER
Vi har åtta stycken singelkajaker och en dubbelkajak till uthyrning. Alla våra kajaker är lämpade för nybörjare och medelgoda paddlare och passar utmärkt för att även ta en längre tur med mycket packning. Vill du paddla från Hunnebostrand till en närliggande ort såsom Smögen, Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad har vi möjlighet att hämta. I mån av tid och vid speciella förfrågningar, kan vi även leverera kajaken till annan startplats. Efter en kort introduktion hjälper vi er att komma iväg, utrustning såsom kajak, paddel, flytväst, säkerhetslina till paddeln, öskar och svamp ingår i våra hyrpriser som du kan läsa mer om under rubriken ”hyra kajak”.
Vår utgångsplats som är Hästedalen i Hunnebostrand ligger enkelt till med gratis parkering och det är lätt att både komma i och ur kajaker vid vår isättningsplats som kan ske både från strand eller stenramp.
SUP – STAND UP PADDLE BOARD
Vi har SUP till försäljning och uthyrning. SUP står för Stand Up Paddle Boarding och innebär att man står upp eller sitter ner på en bräda och paddlar med en enbladig paddel. SUP är en växande vattensport och anledningen till att det är så populärt är för att alla kan enkelt utöva sporten. Man lär sig snabbt att stå upp på brädan som är väldigt stabil.
BUTIK
I vår lilla mysiga butik har vi ett litet sortiment av flytvästar, torrdräkter, paddelhandskar, paddelskor och mycket annat för en lyckad kajaktur. Vi har även tillbehör till SUP. Är du ute efter att köpa kajak så har vi kajaker från Vega Designs i lager och vi säljer Stand Up Paddle Boards. Öppet dagligen 9-17 men om du åker långt så hör gärna av dig i förväg då vi ibland är på annan plats på grund av uthyrning (men det är sällan vi är mer än 5 min bort). 

Båt, vattenskoter, ribbåt och cykel kan du hyra hos Kungsförmedling i Kungshamn, se mer på deras hemsida www.kungsformedling.se

Håll utkik på våra sociala medier för dagsaktuell information. På vår facebooksida publicerar vi bland annat erbjudanden, kommande prova-på-paddlingar och olika arrangemang vi anordnar.

facebook
Gilla oss på facebook

instagram
Följ oss på instagram